ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - Maskan Ortaokulu

Mrt

Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) kapsamında yürüttüğümüz okuma saatleri etkinliğimizde ilk kitaplarımız bitti ve kitap okuma sonunda öğretmenlerimizin hazırladığı sınavlarda başarılı olan ögrencilerimiz ödüllendirildi.

Mrt

Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) kapsamında okulumuz öğrencilerinde temizlik ve çevre bilincini oluşturmak için köyümüzü temizledik.

Şbt

Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) kapsamında Burdur Mehmetçik Ortaokulunun göndermiş olduğu resimleri okulumuz öğrencileriyle tamamladık.

Şbt

Sıfır Atık Yarışmaları "Atıktan Sanata İleri Dönüşüm" alanında öğrencilerimizin hazırladığı ürün yarışmaya gönderilmek üzere tamamlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyyübiye'den Mektup Var

Şbt

Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi Kapsamında velilerimizi süreçle ilgili bilgilendirmek ve katılımlarını sağlamak amacıyla ev ziyaretlerinde bulunduk.

Şbt

Her yıl olduğu gibi bu yıl da okuyoruz.

Şbt

Okulumuzda yürütmekte olduğumuz "Ben Temizim Sınıfımız Temiz" projemiz kapsamında dereceye giren öğrencilerimizi ve sınıfımızı ödüllendirdik.